Санданчанин в болница след кърваво меле в курортния град

Saturday, 19 September 2015

Зрелищно меле се е станало вчера в Сандански. Двама жители на курортния град се ступали яко в центъра на населеното място.

Санданчанин в болница след кърваво меле в курортния град

Екшънът се е разиграл в следобедните часове на деня в златарския магазин на един от участниците в боя, предава СтрумаБг. Мелето е станало между А. Б. и П.Б.

А.Б влязъл в ателието на златаря, след което между двамата възникнала разпра. Много скоро спорът прераснал в бой и се наложило да се намесят и органите на реда.

А.Б. и П.Б. били разтървани, като първият е откаран в санданската болница, където да бъде прегледан от лекарите. Другият участник в мелето е отведен от полицаите, за да даде показания.

Санданчанин в болница след кърваво меле в курортния град -  Краят на епохата на Тотев в Сандански

Краят на епохата на Тотев в Сандански

30.10.2015

Предизборното дерби в Сандански подсказва, че ерата на управлението на досегашния кмет Тотев е към своя край.
Санданчанин в болница след кърваво меле в курортния град -  Млад шофьор предизвика катастрофа в Сандански и избяга

Млад шофьор предизвика катастрофа в Сандански и избяга

28.09.2015

18-годишният шофьор от санданското село Джигурово - Ерджан Мутавчиев, е предизвикал катастрофа на пазар в Сандански и след инцидента е избягал от мястото на произшествието.
Санданчанин в болница след кърваво меле в курортния град -  Мъж от село Яково с множество счупвания след падане от дърво

Мъж от село Яково с множество счупвания след падане от дърво

21.09.2015

Мъж от петричкото село Яково пострада сериозно след падане от 10-метрово дърво. След падането той е изпаднал в безсъзнание и е бил напълно безсилен, за да повика за помощ.
Санданчанин в болница след кърваво меле в курортния град -  Малчуганите от ОФК Беласица с достойно представяне на стадион Българска армия

Малчуганите от ОФК Беласица с достойно представяне на стадион Българска армия

20.09.2015

Две контролни срещи си спретнаха младите надежди на ОФК Беласица срещу с момчетата от ЦСКА. Мачовете се проведоха на стадион Българска армия.
Санданчанин в болница след кърваво меле в курортния град -  Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони

Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони

19.09.2015

Детето е посегнало към медикаментите, тъй като ги е помислило за бонбони. За щастие неговото семейство е сигнализирало навреме за инцидента.