Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони

Saturday, 19 September 2015

5-годишен малчуган от Сандански се е натровил с лекарство. След извършен лекарски преглед момченцето е настанено за лечение в реанимацията на МБАЛ-Благоевград.

Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони

Натровеното дете е посегнало към медикаментите, тъй като ги е помислило за бонбони.

За щастие неговото семейство е сигнализирало навреме за инцидента, пише пише СтрумаБг, и на малчугана е оказана първа помощ от спешен екип във филиала в курортния град.

След това той е бил транспортиран до здравния център в Благоевград. Състоянието за хлапето е стабилизирано и за живота му няма опасност.

Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони -  Краят на епохата на Тотев в Сандански

Краят на епохата на Тотев в Сандански

30.10.2015

Предизборното дерби в Сандански подсказва, че ерата на управлението на досегашния кмет Тотев е към своя край.
Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони -  Млад шофьор предизвика катастрофа в Сандански и избяга

Млад шофьор предизвика катастрофа в Сандански и избяга

28.09.2015

18-годишният шофьор от санданското село Джигурово - Ерджан Мутавчиев, е предизвикал катастрофа на пазар в Сандански и след инцидента е избягал от мястото на произшествието.
Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони -  Мъж от село Яково с множество счупвания след падане от дърво

Мъж от село Яково с множество счупвания след падане от дърво

21.09.2015

Мъж от петричкото село Яково пострада сериозно след падане от 10-метрово дърво. След падането той е изпаднал в безсъзнание и е бил напълно безсилен, за да повика за помощ.
Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони -  Малчуганите от ОФК Беласица с достойно представяне на стадион Българска армия

Малчуганите от ОФК Беласица с достойно представяне на стадион Българска армия

20.09.2015

Две контролни срещи си спретнаха младите надежди на ОФК Беласица срещу с момчетата от ЦСКА. Мачовете се проведоха на стадион Българска армия.
Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони -  Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони

Дете от Сандански се натрови с хапчета, помислило ги за бонбони

19.09.2015

Детето е посегнало към медикаментите, тъй като ги е помислило за бонбони. За щастие неговото семейство е сигнализирало навреме за инцидента.